Bör förbättra anställningsvillkoren för de arbetstagare som har sämst villkor i Europa

I gårdagens Sydsvenskan skriver Rättssociologiska institutionens senaste doktorand Ann-Christine Hartzén debattinlägget "Strategin bör inriktas mot att förbättra anställningsvillkoren för de arbetstagare som har sämst villkor i Europa."

Läs debattinlägget på sydsvenskan.se

Ann-Christine Hartzén disputerade med sin avhandling ”The European Social Dialogue in Perspective: Its future potential as an autopoietic system and lessons from the global maritime system of industrial relations” den 15 september i år på Rättssociologiska insitutionen.

2017-11-14
Svenska modellen är inte alls dödsdömd
2017-11-13
Är den grova organiserade brottsligheten bara ett polisiärt problem?
2017-11-08
Debatt: "Satsa på medling i diskrimineringstvister"
2017-11-03
Lärarutbyte med University of Sarajevo