Vad spelar akademin för roll i förändringsarbete?

Seminarium, 350-årsjubileum

Under 13 år har det framgångsrika “Child Rights, Classroom and School Management”, ett ITP-program (International Training Programme), getts som uppdragsutbildning vid Lunds universitet. Resultat i form av förändringsprocesser med utgångspunkt i barnkonventionen har skett i 29 olika länder och över 800 förändringsagenter har utbildats.

I samarbete med nationella nätverk av alumner tar CRI @ LU nu fram en digital plattform för att sprida resultat och material, starta forskningssamarbeten och nya nätverk.

Child Rights Institute @ Lund University bjuder in till en inspirerande eftermiddag kring akademins roll i hållbart förändringsarbete.

Träffa representanter från 16 olika länders nationella nätverk när de är i Lund för en veckas workshop. De 16 representanterna är yrkesverksamma inom utbildningssektorn och arbetar för barns rättigheter i följande länder; Kambodja, Kina, Colombia, Egypten, Etiopien, Indien, Indonesien, Malawi, Moçambique, Namibia, Sydafrika, Sri Lanka, Tanzania, Uganda, Vietnam och Zambia.

Klicka på länken för mer information och anmälan till eventet

Tid:
2017-05-31 15:15