Första studenterna att examineras från nya mastersprogrammet

STUDENTNYHET MASTER GRADUATION CEREMONI 4 JUNI 2018.
Masterstudenterna 2018-06-04.

Grattis till den första gruppen studenter som framgångsrikt avslutat vårt campusbaserade masterprogram i rättssociologi.

Detta tvärvetenskapliga campusbaserade program ersatte vårt tidigare online-masterprogram och innebär att studenterna nu träffas regelbundet för föreläsningar och seminarier vid Rättssociologiska institutionen i Lund.

Det campusbaserat programmet startade den 1 september 2016 och en ny grupp studenter startar nu varje höst.

Läs mer om Masterprogrammet The Master of Science Programme in Sociology of Law, SASOL på vår engelska webbplats.

Hösten (2017) gjorde fem av masterstudenterna på programmet sin praktik på Rättsociologen i Lund. Se nyhet publicerad 19 oktober 2017 Praktikanter på Rättssociologen tittar på barns rättigheter och utsattheten för anställda