apr

Forskningsseminarier i rättssociologi - Comparison, Commensuration and Covid indicators

14 april 2021 13:00 till 14:00 | Seminarium
Reza Banakar föreläser för studenter i rättssociologi. Foto: Emma Lord

I Rättssociologiska institutionens seminarieserie föreläser lokala och internationella forskare om den senaste rättssociologiska forskningen. Seminarierna hålls på engelska och är öppna för allmänheten.

14 april 2021 13:00 till 14:00

Plats:

Seminariet sker digitalt på Zoom. Information om hur du deltar finns beskrivningen.

Kontakt:

john [dot] woodlock [at] soclaw [dot] lu [dot] se