mar

Forskningsseminarier i rättssociologi - The Place of the Stepchild: Thoughts on the Establishment of Modern Sociology of Law

17 mars 2021 13:00 till 14:00 | Seminarium
Reza Banakar föreläser för studenter i rättssociologi. Foto: Emma Lord

I Rättssociologiska institutionens seminarieserie föreläser lokala och internationella forskare om den senaste rättssociologiska forskningen. Seminarierna hålls på engelska och är öppna för allmänheten.

17 mars 2021 13:00 till 14:00

Plats:

Seminariet hålls digitalt på Zoom. Detaljer för deltagande i beskrivningen.

Kontakt:

oscar [dot] bjorkenfeldt [at] soclaw [dot] lu [dot] se