Webbinarium: Svensk lagstiftnings överensstämmelse med barnkonventionen

26 april 2021 14:30 till 16:00 | Föreläsning
Röda ballonger i luften framför universitetshuset.

Barnrättsinstitutet vid Lunds universitet har glädjen att bjuda in till webbinarium med Charlotte Palmstierna, huvudsekreterare i barnkonventionsutredningen och doktorand på Rättssociologiska institutionen.

26 april 2021 14:30 till 16:00

Plats:

Seminariet hålls digitalt på Zoom. Detaljer för deltagande i beskrivningen.

Kontakt:

charlotte [dot] palmstierna [at] soclaw [dot] lu [dot] se