Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Bild på Rustam
Bild på Rustam

Publikationer

Visar av publikationer. Sorterade efter år och sen titel.

Bakgrund

Rustam Urinboyev är docent vid Rättssociologiska institutionen och disputerade i Rättssociologi 2013 med avhandlingen “Living Law and Political Stability in Post-Soviet Central Asia”. Hans avhandling undersökte sambanden mellan informell ekonomi, samhällsbaserade traditionella styrande institutioner och politisk stabilitet och har publicerats som en monografi av Media-Tryck / Lunds universitet (2013). Rustam har varit gästforskare vid University of Cambridge, Helsingfors universitet, Köpenhamns universitet, Högskolan i Tallinn och Universitetet för världsekonomi och diplomati (University of World Economy and Diplomacy), Uzbekistan.