Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Publicerad forskning

Rättssociologisk forskning producerad på institutionen.

Det finns flera sätt att söka efter forskningspublikationer producerade på Rättssociologiska institutionen.

Alla publikationer

I Lunds universitets forskningsportal Lucris finns avhandlingar, rapporter och artiklar författade av Rättssociologens forskare.

Avhandlingar

Våra avhandlingar i Lunds universitets forskningsportal

Våra egna serier

Rättssociologens två bokserier: Lund Studies in Sociology of Law och Research Reports in Sociology of Law hittar du i listan nedan.

Läs Lund Studies in Sociology of Law på Universitetsbibliotekets webbplats.

Serien Research Reports in Sociology of Law finns digitalt på lup.lub.lu.se.

Överblick rättssociologisk forskning

På universitetsbibliotekens webbplats finns den kompletta serien Tidskrift för rättssociolog tillgänglig. Vill du få en överblick över rättssociologisk forskning är denna tidskrift en början.

 

Beställa publikationer

För köp av böcker och publikationer hänvisar vi till Media-Tryck.

Media-Tryck är Lunds universitets eget tryckeri. Här kan du beställa avhandlingar och en hel del av de böcker som trycks på universitetet.

Sök på Media-Trycks egen webbplats.

E-post: media-tryck [at] se [dot] lu [dot] se