Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Publicerad forskning

Rättssociologisk forskning producerad på institutionen.

Det finns flera sätt att söka efter forskningspublikationer producerade på Rättssociologiska institutionen.

Våra egna serier

Rättssociologens två bokserier: Lund Studies in Sociology of Law och Research Reports in Sociology of Law hittar du i listan nedan.

Läs Lund Studies in Sociology of Law på Universitetsbibliotekets webbplats.

Serien Research Reports in Sociology of Law finns digitalt på lup.lub.lu.se.

Avhandlingar publiceras i Sociology of Law Dissertations 1978–.

Om du vill publicera i våra serier vänligen kontakta redaktören. Publikationer numreras i enlighet med serien och fullständiga publikationsuppgifter förs in i en publikationslista i slutet av varje verk. Kontakta redaktören för information och aktuell lista.

OBS: Den som trycker använder ibland inte en uppdaterad lista. Det är viktigt att du som författare kontrollerar pre-printkopian så att det är rätt version av publikationslistan som inkluderas.

Överblick rättssociologisk forskning

På universitetsbibliotekens webbplats finns den kompletta serien Tidskrift för rättssociolog tillgänglig. Vill du få en överblick över rättssociologisk forskning är denna tidskrift en början.

 

Default user image.

Under tillsättning

Redaktör