Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Certificate of International Merits (CIM)

Du som är student vid Samhällsvetenskapliga fakulteten kan ansöka om ett Certificate of International Merits (CIM), där dina olika internationella aktiviteter under studietiden framgår.

Händer med världskartan målad på.

Certificate of International Merits (CIM) är ett intyg som utfärdas vid sidan av din examen. Det beskriver vilka internationella aktiviteter du har gjort under din studietid. Aktiviteterna kan vara både kortare och längre och ska ha ägt rum både utomlands  i Sverige.  Du kan exempelvis ha deltagit i en internationell konferens, varit fadder för en internationell student eller förlagt en del av din utbildning utomlands.

Du behöver ha deltagit i minst tre olika internationella aktiviteter för att kunna ansöka om ett CIM. Minst en aktivitet ska ha skett utomlands och minst en på hemmaplan.

Varför CIM?

Genom att delta

  • synliggör du dina internationella erfarenheter och meriter
  • utvecklar du din interkulturella förståelse
  • stimuleras du att bygga internationella nätverk
  • förbereder du dig för arbete i internationell miljö.

Kom igång med CIM

Du kan när som helst under din studietid registrera dig för Certificate of International Merits. Första steget för att komma igång är att registrera dig på institutionens CIM-sida.
Vänd dig till institutionens kontaktperson för CIM för att komma igång.

Mer information finns på Samhällsvetenskapliga fakultetens webbplats

 

Kontakperson CIM

Studierektor

Anna Sonander
Telefon: 046-222 69 35
E-post: Anna [dot] Sonander [at] soclaw [dot] lu [dot] se