Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Uppdragsutbildning

för näringsliv, myndigheter och intresseorganisationer

Rättssociologen arbetar med uppdragsutbildning tillsammans med Lund University Commissioned Education.

Dessa utbildningar planeras tillsammans med beställaren och läggs upp för att tillfredsställa de olika behov och önskemål som finns. Utbildningarna kan vara korta eller långa, från enstaka timmar upp till flera år, allt från cirka fem till femtio deltagare, på heltid eller deltid, på distans eller på plats vid Lunds universitet.

Just nu utgörs ett av de stora uppdragen av den SIDA-finansierade, internationella utbildningen Child Rights, School and Classroom Management som berör barns rättigheter i världens utvecklingsländer.

Rättssociologen samverkar med olika statliga departement och verk, länsstyrelsen, kommuner och enskilda företag om olika projekt.

Kontakta oss om ditt utbildningsbehov!

Vi kommer gärna och informerar om vårt kunskapsområde och diskuterar utbildningsmöjligheter med er.

Kontakta:
Isabel Schoultz, prefekt, 046-222 88 11
E-post: isabel [dot] schoultz [at] soclaw [dot] lu [dot] se

Per Wickenberg, professor, 046-222 88 15
E-post: Per [dot] Wickenberg [at] soclaw [dot] lu [dot] se