Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ditt bibliotek

Samhällsvetenskapliga fakultetens bibliotek

Samhällsvetenskapliga fakultetens bibliotek (Sambib) är ditt fakultetsbibliotek.

Här kan du hitta, låna och läsa kurs- och referenslitteratur, tidskrifter och databaser inom ditt ämnesområde. Du kan dessutom få hjälp att söka vetenskapligt material och hantera dina referenser.

Studenter går framför Samhällsvetenskapliga fakultetens bibliotek.

På biblioteket finns läsplatser, datorarbetsplatser och grupprum till ditt förfogande. Besök Samhällsvetenskapliga fakultetens biblioteks hemsida: www.sambib.lu.se.

 

Stöd och kurser

Biblioteket håller också kurser i informationshantering och ger stöd till dig med lässvårigheter.

Biblioteket har även samlat relevanta länkar och resurser för dig som läser Rättssociologi i en ämnesguide. Här hittar du också kontaktuppgifter till ditt ämnes kontaktbibliotekarie: Ämnesguider

 

Öppet för alla

Samhällsvetenskapliga fakultetens bibliotek är öppet för studenter, forskare och allmänhet. Biblioteket ingår i nätverket Lunds universitets bibliotek.

 

Lunds universitets bibliotek

Lunds universitets bibliotek, LUB, finns i Lund, Malmö och Helsingborg. Totalt är det ett 30-tal bibliotek som erbjuder dig kurs- och referenslitteratur och läsplatser. På flera bibliotek finns även grupprum och datorarbetsplatser.

 

 

Kontakta biblioteket

Samhällsvetenskapliga fakultetens bibliotek
Allhelgona Kyrkogata 14, Hus J,
221 00 Lund

Telefon: 046-222 09 90

E-post: info [at] sambib [dot] lu [dot] se

Biblioteket ligger i Paradisområdet, norr om Eden

www.sambib.lu.se